Строителство и търговия с термопанели

Покривни системи

head2c

Прима 89 ви предлага съвременни решения за вашия покров, съобразени с типа обект, за който са предназначени, със стила и архитектурата на сградата и не на последно място с ценовия клас в който желаете да се вмести вашата инвестиция. Прима 89 ви предлага богата гама от покривни продукти тип керемида с различни цветове, структура и размери. Фирмата поддържа и всички необходими аксесоари за техния монтаж.

Покривните системи GERARD RANGE – Англия

Изработени са от галванизирана стомана покрита с тънък слой цинк и алуминий, което гарантира продължителната им устойчевост на корозия, дори при морски условия. Повърхностният слой е от ситно натрошен естествен камък с добри снегозадържащи и снеготопящи свойства и заедно с това придава на покрива традиционна визия на естесвена керемида. Фирмата производител дава 50-годишна писмена гаранция.


Покривни системи тип ТЕТО.

Металните керемиди и профили, вълнообразни и трапецовидни и аксесоари, са предварително формовани (пресовани) покривни листове, изготвени от горещо поцинкована стоманена ламарина с дебелина 0.50мм. Профилните метални листове имат допълнителна обработка – нанесени подгрундов фосфатен и грундов слой по долната и лицевата повърхности и цветно полиестерно покритие по горната (лицева) повърхност. Полиестерното покритие осигурява защита от корозия, устойчивост на атмосферните влияния и естетичен външен вид. Покривните профили се произвеждат от същия тип материал и допълнителна обработка. Цветовата гама на металните керемиди и профили е по RAL.